Skulptera sin kropp

Läste om en ny teknik inom fettsugning som kallas vattenassisterad fettsugning. Denna typ av fettsugning ska vara mycket mer skonsam för kroppen och enligt vad jag läst kan man återgå till arbetet inom en till tre dagar. Det låter ju nästan för bra för att vara sant, men så är det visst. Man kan till och med omforma sin kropp med sitt eget fett som man sparar efter fettsugningen. Genom att exempelvis utföra en fettsugning av låren med denna nya skonsammare teknik kan man återanvända fettet för att lägga i brösten. Då behöver man alltså inte använda sig av kuddar av silikon, utan enbart av sitt eget fett. För en fettsugning kan man komma undan med 15 000 kronor, vilket inte är så farligt alls.

För att flytta över fettet efter fettsugning till brösten blir kostnaden givetvis högre. Runt 40 000 kronor och uppåt av vad jag förstår. Nu har jag bara kollat på välkända kliniker och deras priser men det brukar ligga kring dessa summor. Jag har själv funderat på att göra en fettsugning och efter att jag läst om att man kan flytta över och skulptera sin kropp är det kanske ett alternativ jag ska fundera på. Större bröst och smalare midja är ju inte helt fel. Så klart blir det en ytterligare kostnad, men man kan ju alltid ta det på avbetalning och då blir det ju inte så farligt, tänker jag. Jag har inte gjort någon plastikoperation tidigare, men flera utav mina vänner har gjort bröstförstoringar och använt botox och ingen har fått några som helst problem. Peppar peppar. I veckan får jag ta och boka in en tid för rådgivning och kolla om jag kan dela upp betalningen, i så fall kör jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.